Ons lichaam bezit vele mogelijkheden. Het is in staat om signalen af te geven van honger en dorst, het zorgt ervoor dat je temperatuur op de juiste hoogte blijft en het is in staat om waanzinnige ontberingen te doorstaan en bijzondere prestaties te leveren. Verder kan het alarm slaan en indringers afweren. Bovendien is ons lichaam in staat zichzelf te helen. Wat wij kunnen doen is het lichaam reden geven om de eigen geneeskunst weer te activeren.

 

Wanneer je begint met de Mir-methode, zet je je lichaam ertoe aan om zich op negen gebieden tegelijk te helen. Elk van deze opdrachten vergt veel werk van het lichaam. Je kunt je daardoor moe gaan voelen, of lichamelijke reacties krijgen. Misschien niet leuk, maar wees gerust, dan is het lichaam hard aan het werk.

 

Enkele resultaten

De meest gehoorde resultaten zijn emotionele opruimingen, waardoor angsten, onzekerheden, boosheden en verdriet afnemen en verdwijnen. Veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door vastzittende emoties, dus het opruimen daarvan is gunstig voor je gezondheid. Er zijn bij veel klachten meetbare resultaten gezien, zoals het verdwijnen van:

 

  jeuk                                                            aambeien

  slaapproblemen                                     hoge bloeddruk

  kalknagels                                                netelroos

  darmklachten                                          eczeem

  overgangsklachten                                 rosacea

  voetwratten

 

Dit zijn maar enkele voorbeelden van velen. Ben je nieuwsgierig naar nog meer resultaten, ga dan naar www.mirmethode.nl en klik op 'resultaten'.

 

Tevens kun je je gratis aanmelden voor de Mir-methode nieuwsbrief, dit kan ook via www.mirmethode.nl.

 

Wat ik voor jou kan doen

Wanneer je last hebt van een sterke lichamelijke reactie, het proces te lang vindt duren of te zwaar vindt, kan ik voor jou een Mir-methode op maat maken.  Dan ga ik via spiertesten na waar het knelpunt zit in de negen stappen, zodat de Mir-methode effectiever en dieper werkt in jouw specifieke geval. Hierdoor ga je sneller door het proces.

 

Gezond verstand gebruiken

De Mir-methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dit nodig vindt.

Wat kan ik voor je doen?