Over mij

 Ik wil mij graag even voorstellen.

 

Mijn naam is Corrie Wouters/Schulz. Ik ben zeer  geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Ik vind het dan ook reuze boeiend wat je zoal zelf kunt bereiken om wat dichter bij je doel te komen in het leven.

 

Ik zelf heb mijn doel gevonden. Dat is mensen helpen bij hun ontwikkeling om fijner in het leven te staan. Ik heb veel cursussen gevolgd op alternatief gebied die stuk voor stuk heel boeiend waren en waar ik veel van geleerd heb.  Voor een Reiki behandeling hoef je zelf niets te doen, hierbij kun je gewoon lekker genieten van de behandeling. De Mir-methode is een zelfhelende methode, dit houdt in dat je dit thuis in je eigen omgeving uit kunt voeren. Dit kost 2 keer 2 minuten per dag en is eenvoudig om te doen. Met beide methoden kun je heel veel bereiken.

 

Veel mensen lopen rond met een rugzakje vol problemen. Als  je daar niets aan doet kan dat lichamelijk en geestelijk voor veel klachten zorgen. Ik zou zeggen: probeer het uit! Op de pagina's 'Wat is de Mir-Methode?' en 'Wat is Reiki?' leg ik uit hoe het werkt.

 

Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz)

De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Daarom heb ik mij aangesloten, omdat ik niets liever wil dan goede zorg verlenen.