Wat is de Mir-Methode?

De Mir-methode is een unieke zelfhelingsmethode die is ontwikkeld door natuurgeneeskundig therapeut Mireille Mettes in 2009. De naam Mir staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. Tevens betekent deze naam 'vrede' in het Russisch.

 

De Mir-methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar zelf graag wat aan willen doen. De Mir-methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd.

 

Het uitvoeren van de Mir-methode kost je niet meer dan 2x 2 minuten per dag. Wat je daarbij nodig hebt is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken, het liefst zelfs nog wat langer, vol te houden.

 

Wat er gebeurt:

1. Ruimte scheppen door op te ruimen en af te voeren.

2. Tekorten aanvullen.

3. Evenwicht herstellen.

4. Richting geven (beter zicht op je levensmissie, versterken intuïtief vermogen)

 

Wat je daarvoor moet doen kan je zelf en in je eigen omgeving uitvoeren. Het is eenvoudig uit te voeren en effectief.

 

Door het wrijven over je hand activeer je het contact met je onderbewustzijn, er zijn negen korte zinnen. Iedere zin herhaal je 3 keer achter elkaar terwijl je je hand blijft aaien.

 

De Mir-methode is ook zeer geschikt voor dieren en kinderen en zij reageren nog sneller op de Mir-methode dan volwassenen. Het is niet nodig erin te geloven, het belangrijkste is je motivatie. De natuurwetten waarvan de Mir-methode gebruik maakt werken bij iedereen! In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kun je pas echt evalueren wat de Mir-methode voor je gedaan heeft.

 

De 9 zinnen zijn als volgt:

 

1. Zuurgraad optimaliseren.

2. Detox alle toxische belasting.

3. Vader loskoppelen / moeder loskoppelen.

4. Meridianen zuiveren.

5. Alle tekorten aanvullen.

6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.

7. Basisbehoefte aanvullen.

8. Chakra's en aura's optimaliseren.

9. Missie verduidelijken.

 

Je leest elke zin drie keer achter elkaar op en herhaalt dit twee keer per dag. Bij ernstige klachten of wanneer je merkt dat je erg sterk reageert, voer je alleen stap 5 en stap 7 uit, gedurende 2 weken. Als dat goed gaat mag je alle 9 stappen weer uitvoeren. Zie onderstaande video voor een uitgebreidere uitleg. Veel succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instructie om zelf mee te doen. Voor een uitgebreide versie van deze video, zie 

https://www.youtube.com/watch?v=BlozY345zZY

Abonneer je op de gratis nieuwsbrieven op de website van Mireille Mettes via

http://www.mirmethode.nl/ 

Wat is Reiki?

  Het Japanse woord Reiki betekent letterlijk: universele levensenergie. Alles wat leeft; planten, mineralen, dieren en mensen, is opgebouwd uit deze energie. Het is de bron van leven en bewustzijn. Al het leven heeft deze energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziektes en verstoringen. De energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, ons denkvermogen en ons gevoelsleven. Iedereen is na zijn geboorte in staat deze energie vrijelijk en onbeperkt op te nemen en door te geven, jij dus ook!

 

Door heftige emoties en de verdringing daarvan in de eerste levensjaren, wordt echter bij vrijwel iedereen dat vermogen in meer of mindere mate geblokkeerd. Door deze blokkades kan de universele levenskracht niet meer volledig doorstromen. Een tekort aan deze energie veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziektes en onevenwichtigheid en vertraagt het zelfhelend en herstellend vermogen van lichaam en geest. Tijdens een Reiki behandeling worden de blokkades die we in het leven hebben opgelopen losgeweekt, zodat we het lichaam de kans geven om de universele levensenergie weer op te nemen en te laten stromen.

Wil je dit ervaren, neem dan gerust contact met mij op via de contact-pagina.

Heb je interesse om zelf Reiki te leren? Ik bied ook Reiki cursussen aan. Ook hiervoor kun je contact met mij opnemen via de contactformulier.